Gondolkozzunk és válasszunk...!

 

 

MINDEN ITT ÉLŐ EMBERNEK LEGYEN AZ SZLOVÁK, MAGYAR VAGY MÁS NEMZETISÉGŰ, KÖZÖS AZ ÉRDEKE NYUGATTÓL-KELETIG!

AZT KELL VÁLASZTANI, AKI ÖNT, A SZÜLŐFÖLDJÉT, LAKHELYÉT LEGINKÁBB KÉPVISELNI TUDJA! Egyértelmű, hogy az első fordulóban ki ez a jelölt. Nézzük csak...

Ne legyenek illúzióink, sajnos még a legliberálisabb, “legmagyarbarátabb” szlovák jelölt sem fogja felvállani a régióink problémáit. Ez nemcsak nekünk szlovákiai magyaroknak probléma, hanem minden itt élő nemzetiségnek. Hiszen nemcsak nyelvi, kulturális jogainkról van szó, hanem régióink gazdasági képviseletéről is.

 

Emlékezzünk rá, Kiska is megszólitotta a magyarságot a kampányában és magyar szavazatoknak is köszönhetően lett elnök. Ennek ellenére még az újévi köszöntőjében sem emlitett meg minket...

SaS, Sulikék magyar facebook üzenetekkel, reklámokkal is kampányoltak. A parlamentben pedig kritizálják, nem támogatják a magyarságot pozitivan érintő törvényeket. Szerintük a gazdasági fejlesztések, gyorsforgalmi útépitések is feleslegesek régióinkban... amivel minden itt élőt diszkriminálnak, nemzetiségtől függetlenül.

 

Tehát ne feledjük, ha egy jelölt a kampány során felfedezi járásainkat és elmondja “mindenki elnöke szeretne lenni” és magyarul is kampányol, sajnos attól még nem fog kiállni a régióinkért, az itt élőkért!

 

Továbbá ha nem fogunk össze vagy nem szavazunk és ne adj Isten egy magyarellenes jelölt több szavazatot kapna, mint Bugár Béla, azzal azt jeleznénk, hogy itt valóban nincs igény nyelvi, kultúrális, gazdasági fejlesztésre... Ilyen jelzést nem küldhetünk!

 

Minden jelölt ellen fel lehet hozni kritikát, már azokról is kezd felreppeni néhány érdekesség, akik még csak most jelentek meg a politikában. Ezért is kockázatos olyan jelölteket támogatni, akik csak pár hónapja jelentek meg, hiszen csak azt tudjuk róluk, amit a média és a profi reklámügynökségek láttatni akarnak. De én ezzel nem szeretnék törődni, nem fogok más jelölteket kritizálni.

 

 Annak ellenére, hogy Bugár Bélát politikai okoból támadják, egy biztos. Bugár Béla nem csak most kommunikál magyarul, nem csak most jár régióinkba és Ő a törvényhozásban, a választások után is kiáll az egész országért, de a régióinkért, az itt élőkért is!

 

 

 

 Bugár Bélának is köszönhető, hogy:

  • van magyar egyetemünk az országban!

  • megmenekültek a kisiskolák a bezárástól!

  • több pénz jut a magyar kultúrára!

  • bővülnek nyelvi jogaink!

  • elindult az R7-es gyorsforgalmi út épitése!

  • megkezdődött a R2-es gyorsforgalmi út épitése!

  • több támogatás jut járásainkba!

  • több fejlesztés valósult meg régióinkban!

  • iskolák, kultúrális, középületek stb. újultak meg!

  • és még lehetne sorolni....

 

Persze, nincs kolbászból a kerités, van még megoldásra váró probléma... De egyik jelölt sem tett annyit a régióinkért, mint Bugár Béla. Ez biztos!

 

BUGÁR BÉLÁRA LEADOTT SZAVAZATTAL JELEZZÜK, ITT VAGYUNK ÉS KIÁLLUNK A RÉGIÓINK KULTURÁLIS ÉS GAZDASÁGI FEJLESZTÉSÉÉRT!

&nabp;
 
 
&nabp;