Támogatjuk a gyorsforgalmi utak építését az itt élők

 

 

Nemrég a szlovák média és az ellenzékhez közeli "szakemberek", most pedig a Richard Sulík vezette ellenzéki SaS és a Boris Kollár vezette Sme rodina kritizálta azért a Híd pártot mert a déli járásokban támogatjuk az infrastrukturális fejlesztéseket, gyorsforgalmi utakat. Szerintük a magyarlakta régiókban a Híd feleslegesen erőlteti a déli vonalakat és a Nemzeti Autópálya Társaság rohamléptekben készíti a projekteket ezekben a régiókban. Márpedig szerintük nem az R7-est és az R2-est kéne támogatni, mivel az Észak-szlovákiai vonalak fontosabbak. Te egyetértesz az ellenzéki pártok állításával? Én NEM!

Sajnálom, hogy egyesek nemzetiségi kérdést csinálnak ebből. Elfelejtik, hogy itt is élnek emberek, magyarok és szlovákok egyaránt, akiknek a mindennapjait nehezíti meg a jó infrastruktúra hiánya.
Közös érdekünk, hogy a déli járások is fejlődjenek, nyugattól-keletig egyaránt. Szüksége van az R7-es  gyorsforgalmi útra Csallóköznek és térségének, az R2-es gyorsforgalmi útra Gömörnek és térségének, valamint egyéb infrastrukturális fejlesztésekre, elkerülő utakra a déli régióknak nyugattól-keletig.

Ez minden itt élő ember érdeke nemzetiségtől függetlenül! A jó infrastruktúra az egyik alapja a beruházásoknak, a járások fejlődésének a munkahelyteremtésnek!

Ez a példa is azt mutatja, hogy csak számunkra, a Híd számára fontosak ezek a régiók. Sajnos mindegy, hogy baloldali, vagy jobboldali kormány alakul, ha a Híd nem lesz a kormányban akkor a déli járások, az itt élő emberek elfelejthetik ezeket a beruházásokat... ez a szomorú igazság.

A gyorsforgalmi utak építése, hosszútávú, stratégiailag fontos fejlesztés, aminek megvalósítása nem megy egyik napról a másikra.
De a hidas közlekedésügyi miniszter úr mindent megtesz annak érdekében, hogy helyrehozza azt a hibát, hogy a kompetens személyek eddig nem vették figyelembe, hogy délen is élnek emberek!

Kérlek ha kiállsz amellett, hogy nyugattól-keletig a déli régiókba is fontosak az infrastrukturális beruházások, minőségi gyorsforgalmi utak, akkor oszd meg ezt az írást!

Az itt élő embereknek is szüksége van a fejlődő régióra!

 

&nabp;
 
 
&nabp;